Double Solitaire Klondike

Dublu Solitaire de la Gameboss este o variație unică a tradiționalului joc de cărți Klondike. În loc să joace cu un pachet de cărți, Dublu Solitaire provoacă jucătorul cu două pachete și nu mai puțin de opt fundații. Acest lucru crește complexitatea și transformă fiecare sesiune de joc într-un puzzle intrigant. Double Solitaire Klondike a fost dezvoltat cu măiestrie de Gameboss, o companie olandeză specializată în dezvoltarea jocurilor online Solitaire care nu necesită descărcare.

Regulile jocului Double Solitaire Klondike

Scopul principal al Dublu Solitaire Klondike rămâne fidel originalului: sortează și mută toate cărțile către stivele finale. Cu două pachete de cărți în joc, provocarea crește. Jucătorii trebuie să mute cărțile către opt stive finale, în locul celor patru obișnuite.

Dublu Solitaire Klondike Partea 1

În “Partea 1” a Dublu Solitaire, jucătorul este introdus amabil în lumea acestei variante. Aici este trasă o singură carte odată, oferind jucătorilor mai multă flexibilitate și șanse de a finaliza jocul cu succes. Această versiune este recomandată în special pentru începători sau pentru jucătorii care caută o experiență puțin mai puțin provocatoare.

Dublu Solitaire Klondike Partea 3

“Partea 3” a Dublu Solitaire este special concepută pentru veterani care caută o provocare suplimentară. Aici sunt trase trei cărți deodată, ceea ce necesită ca jucătorul să joace cu mai multă previziune și înțelegere strategică.

Caracteristici suplimentare ale Dublu Solitaire Klondike

  • Scorul: Păstrați-vă înregistrările personale și provocați-vă să vă îmbunătățiți performanța continuu.
  • Timp: Cu ceasul integrat, vă puteți testa abilitățile de joc încercând să completați jocul într-un timp record.
  • Adâncime strategică: Cu două pachete de cărți și opt stive finale, fiecare rundă de joc devine un puzzle unic.

Experiența unică a Dublu Solitaire Klondike

Acest joc de cărți, creat de compania olandeză Gameboss, combină elementele familiare ale jocului tradițional Solitaire cu aspecte noi și provocatoare. Prin adăugarea unui pachet suplimentar de cărți și stive finale suplimentare, Dublu Solitaire oferă o nouă perspectivă asupra jocului clasic, fiind provocator și distractiv pentru jucătorii noi și experimentați.

Istoria Double Solitaire Klondike

Fascinanta istorie a Double Solitaire Klondike este un mister pentru mulți. Este intrigant să descoperiți că Klondike Solitaire tradițional își are de fapt originea în Double Klondike. Prima menționare a acestui joc de cărți se găsește în cartea “Patience, A Series of Games with Cards”, scrisă de Ednah Dow Cheney și publicată în 1894. Aici, jocul este descris amănunțit sub numele de “Triangle Patience”. Regulile jocului sunt identice cu jocul prezentat pe această pagină.

Câțiva ani după această publicație, a apărut o variantă cu un singur pachet de cărți, cunoscută sub numele de “Little Triangle Patience”. Acesta a fost un derivat mai simplu al “Triangle Patience”. Totuși, adevărata popularitate a jocului a explodat în timpul Gold Rush în Klondike, unde, posibil datorită simplității și șanselor atractive de joc, a fost adoptat de jucătorii din saloanele locale din Dawson City. Având în vedere că jocul și-a atins apogeul în această perioadă istorică, a fost rapid numit “Klondike” după regiunea faimosului Gold Rush.

Jucătorii de atunci au luat în considerare diverse variante de solitaire, inclusiv “Old Patience” și “Gambling House Solitaire”, care acum este cunoscut sub numele de Canfield. Cu toate acestea, aceste jocuri s-au dovedit a fi prea complicate și au oferit casa un avantaj prea mare. Triangle, cu echilibrul său între provocare și jucabilitate, a oferit jucătorilor soluția perfectă.

Este fascinant și ironic că jocurile de noroc, care au devenit atât de populare în saloanele de jocuri din Klondike, au dat naștere unui joc care acum este cunoscut în întreaga lume ca o activitate calmă și individuală. Istoria bogată și captivantă a Double Klondike este ceva necunoscut pentru mulți, făcând ca rădăcinile și trecutul aventuros să rămână adesea neobservate în cărțile de istorie.

Întrebări frecvente