Joacă Mahjong Solitaire Gratuit

Descoperă Mahjong Cards, un joc inovator de solitaire dezvoltat de Gameboss, un colectiv creativ din Olanda. Acest joc, renumit pentru designul său intuitiv, oferă o experiență captivantă, completă, fără întreruperi publicitare. Începe jocul și lasă-te absorbit complet de dinamica sa, bucurându-te de o versiune de Mahjong Solitaire fără reclame pe Solitaire.ro.

Solitaire Romania

Joacă Mahjong fără Reclame

Mahjong Cards, creat de Gameboss – o companie emergentă din Olanda specializată în dezvoltarea de jocuri – reprezintă o versiune inovatoare a clasicului Mahjong Solitaire. Designul jocului este meticulos realizat, oferind o experiență de joc captivantă și imersivă. Datorită performanței sale ridicate, jocul se încarcă rapid, permițându-ți să te bucuri de sesiuni de joc neîntrerupte de reclamele deranjante. Astfel, de îndată ce ai pornit jocul, te vei regăsi complet angajat în lumea sa. Există toate motivele să alegi Mahjong Solitaire de la Gameboss pentru o experiență fluidă și plăcută, disponibilă fără reclame pe Solitaire.ro.

Reguli Mahjong Solitaire

Mahjong Solitaire se joacă cu 144 de piese, inspirate din simbolistica chinezească. Acestea sunt aranjate strategic, adesea în formă de piramidă, creând un puzzle vizual atrăgător. Jocul, deși simplu la prima vedere, se bazează pe reguli intuitive: obiectivul tău este să elimini toate piesele de pe tabla de joc, potrivindu-le pe cele identice. Important este să alegi doar piesele „libere”, adică acelea care nu sunt blocate de alte piese pe laturi sau deasupra.

Obiectivul în Mahjong Solitaire

În Mahjong Solitaire, obiectivul principal este să golim tabla de joc în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru se realizează prin selectarea și eliminarea perechilor de piese identice. Este esențial să fim atenți și să ne asigurăm că piesele pe care dorim să le selectăm sunt accesibile, adică nu sunt blocate de alte piese. În esență, scopul jocului se concentrează pe eliminarea tuturor pieselor de pe masă, asociindu-le câte două.

Desfășurarea jocului

Poți alege doar piesele care sunt “libere”, adică acelea care nu au o piesă adiacentă pe cel puțin o latură lungă și care nu au alte piese așezate peste ele.
Majoritatea versiunilor jocului au anumite grupuri de piese neidentice care totuși pot fi considerate ca potrivind, cum ar fi cele patru piese diferite “Anotimpuri” sau cele patru piese “Flori”.

Strategia de joc

Strategia devine esențială pe măsură ce avansezi, deoarece trebuie să planifici cu grijă eliminarea pieselor pentru a evita blocarea jocului. În acest sens, succesul în Mahjong Solitaire depinde de capacitatea ta de a anticipa și de a lua decizii strategice.

Sfârșitul jocului

Jocul se încheie când toate piesele sunt eliminate sau când nu mai există mutări valide. Astfel, fiecare partidă poate sfârși fie cu victoria, fie cu nevoia de a încerca din nou.

Diferența dintre Mahjong și Mahjong Solitaire

Deși inspirat din Mahjongul tradițional chinezesc, Mahjong Solitaire este conceput pentru un singur jucător, fiind mai apropiat de jocurile de tip Solitaire cu cărți. Această variantă digitală se axează mai mult pe soluționarea puzzle-urilor decât pe componenta competitivă a jocului clasic.

Mahjong Cards

Fără exagerare, jocul Mahjong Cards, cu superbele sale pietre mahjong, este unul dintre cele mai frumoase jocuri din lume. Mai jos vă oferim o scurtă explicație despre cum trebuie să se joace Mahjong Solitaire pe această pagină.

COMPUS

Mahjong Cards Solitaire conține 144 de pietre, astfel compuse:

  • O serie de Biluțe, de 4 ori de la 1 la 9. Numărul de biluțe pe piatră reprezintă valoarea pietrei.
  • Seria de Bețe, de 4 ori de la 1 la 9. Numărul de bețe de pe piatră reprezintă valoarea acesteia. Singura excepție în această serie este piatra cu valoarea 1. Pe aceasta este reprezentată o pasăre în loc de un beț.
  • Seria “Zecilor de mii”, de 4 ori. Pe aceste pietre, caracterul de sus este numerotat succesiv de la 1 la 9 în albastru. În combinație cu caracterul roșu de pe partea de jos a pietrei – cu semnificația de zeci de mii – aceste pietre formează numerele de la 10.000 la 90.000.
  • Seria “Direcțiilor vântului”, de 4 ori.
  • “Spațiul Gol”, de 4 ori.
  • “Centrul Roșu”, de 4 ori – primul caracter al cuvântului “China” în chineză.
  • Seria de pietre cu “Noroc”, de 4 ori.

FLORI PASARI JOKERI

În plus, există și unele flori, păsări și chiar jokeri, în funcție de originea jocului și modul în care se joacă Mahjong. Baza este aceeași în toată lumea, dar, așa cum se întâmplă cu totul, anumite popoare au propriile obiceiuri care se reflectă și în modul în care sunt jucate anumite jocuri. Toate aceste pietre au o funcție specifică în Classic Mahjong. În Mahjong Solitaire, aceste funcții nu sunt relevante, și se bazează doar pe faptul că există perechi de 2 pietre peste tot.

Strategia Mahjong Solitaire

Cum să joci Mahjong rapid este o întrebare care fascinează mulți entuziaști ai jocului. Pentru a descifra această enigmă, este crucial să explorăm și să aplicăm strategii optime de Mahjong Solitaire. Pe măsură ce te aventurezi prin diversele niveluri ale jocului, vei observa că dificultatea crește progresiv. O tactică eficientă este să te concentrezi și să analizezi tabla de joc cu atenție, în special după ce ai eliminat prima jumătate a pieselor Mahjong.

Analizând scorurile de pe leaderboard, poți extrage informații valoroase nu doar despre propriul tău progres, ci și despre performanțele altor jucători. O scădere a ritmului de acumulare a punctelor servește drept un indiciu important că jocul devine mai provocator. Acest semn ar trebui să te motiveze să îți intensifici atenția și să rafinezi strategiile pentru a naviga cu succes prin nivelurile avansate ale jocului.

5 cela mai Întrebări Frecvente

alti intebrari