Google Solitaire: Versiunea Google a jocului de cărți Klondike

Google Solitaire își propune întotdeauna să faciliteze accesul la informații și divertisment. Acest lucru este evident în decizia lor de a integra jocuri clasice, precum Solitaire, direct în platforma lor de căutare. Când introduci termeni de căutare precum „Solitaire”, „Klondike” sau „Klondike Solitaire”, este probabil să găsești direct o versiune jucabilă a acestui popular joc de cărți. Pentru mulți, acesta aduce aminte de ore de distracție pe computerele vechi.

Specificații ale Google Solitaire

 • Disponibilitate: Poți juca Google Solitaire direct din motorul de căutare. Simplu, introdu „solitaire” sau „Google Solitaire” și o versiune jucabilă a jocului va apărea deasupra rezultatelor căutării.
 • Reguli de joc: Google Solitaire are aceleași reguli ca și Solitaire Klondike tradițional. Scopul este de a muta toate cărțile în cele patru teancuri, sortate după semn, în ordine crescătoare de la as la rege.
 • Niveluri de dificultate: De obicei, poți alege între două niveluri de dificultate: ușor (întoarce o carte odată) și greu (întoarce trei cărți simultan).
 • Interfață: Jocul are o interfață simplă și intuitivă, optimizată pentru dispozitive desktop și mobile.
 • Puncte: Jocul îți contabilizează scorul, bazat pe mișcările tale și timpul necesar pentru a finaliza jocul.
 • Dezvoltat de: Google a dezvoltat acest joc ca parte a eforturilor lor de a integra conținut interactiv și distractiv direct în motorul de căutare.
 • Avantaje: Integrându-l direct în rezultatele căutării, Google oferă utilizatorilor un mod rapid și simplu de a se relaxa fără a fi nevoie să descarce o aplicație sau să viziteze un site web anume.
 • Sunet și setări: Jocul include efecte sonore simple pe care le poți activa sau dezactiva. Poți și alege dintre cele două niveluri de dificultate.
 • Design: Ceea ce distinge în mod special Google Solitaire de multe alte versiuni este designul unic al simbolurilor de pe cărți, realizat de un artist.

Reguli de joc Google Solitaire Klondike

Google Solitaire se inspiră din Klondike Solitaire, varianta cea mai populară a jocului. Obiectivul este simplu: să așezi cărțile în ordine descrescătoare, alternând culorile. Trebuie să le transferi pe toate în teancurile finale, începând cu așii și finalizând cu regii.

Setări Google Solitaire: Ușor sau Dificil

Google Solitaire îți permite să alegi între un mod ușor și unul dificil. În varianta ușoară, întorci o carte odată, în timp ce în modul dificil, întorci trei cărți simultan.

Cea mai bună strategie

Fiecare joc de solitaire necesită o abordare strategică, iar Google Solitaire nu face excepție. Iată câteva sfaturi:

 • Înainte de a face o mutare, analizează cu atenție terenul de joc. Acest lucru te va ajuta să nu treci peste opțiuni mai avantajoase. Prioritizează dezvăluirea cărților ascunse când ai ocazia.
 • Dacă te afli în situația de a alege între mutarea unei cărți vizibile și descoperirea unei cărți ascunse, adesea este preferabil să alegi această din urmă opțiune.
 • Folosește cu parcimonie butonul de anulare. Deși poate fi atrăgător să îl folosești des, abuzul de această funcție poate submina strategia ta de joc.

Google Play

Pentru cei care doresc să experimenteze jocul pe dispozitivul mobil, Google Play Store oferă o soluție. Trebuie doar să introduci „google play solitaire download android” în bara de căutare și vei vedea diferite versiuni ale jocului, gata de descărcat și jucat oriunde și oricând dorești.

Istoria Google Solitaire

Înainte de a deveni populare termenii ca „solitaire online google”, Solitaire încânta generațiile ca un joc de cărți clasic. Apoi, versiunea digitală a luat avânt odată cu includerea sa în primele versiuni Windows. În 2016, Google a observat această popularitate de lungă durată. Astfel, a integrat jocul în motorul său de căutare, permițând jucătorilor să acceseze jocul printr-o simplă căutare. Evident, succesul mondial al Windows Solitaire și, ulterior, al colecției Microsoft Solitaire a influențat această decizie. Din această colecție fac parte jocuri renumite ca Mahjong Solitaire, Spider Solitaire și Freecell, pe care îl oferim noi.

5 cela mai Întrebări frecvente

ALTI Întrebări