Google Solitaire: Versiunea Google a jocului de cărți Klondike

Google își propune întotdeauna să faciliteze accesul la informații și divertisment. Acest lucru este evident în decizia lor de a integra jocuri clasice, precum Solitaire, direct în platforma lor de căutare. Când introduci termeni de căutare precum „Solitaire”, „Klondike” sau „Klondike Solitaire”, este probabil să găsești direct o versiune jucabilă a acestui popular joc de cărți. Pentru mulți, acesta aduce aminte de ore de distracție pe computerele vechi.

Specificații ale Google Solitaire

 • Disponibilitate: Poți juca Google Solitaire direct din motorul de căutare. Simplu, introdu „solitaire” sau „Google Solitaire” și o versiune jucabilă a jocului va apărea deasupra rezultatelor căutării.
 • Reguli de joc: Google Solitaire are aceleași reguli ca și Solitaire Klondike tradițional. Scopul este de a muta toate cărțile în cele patru teancuri, sortate după semn, în ordine crescătoare de la as la rege.
 • Niveluri de dificultate: De obicei, poți alege între două niveluri de dificultate: ușor (întoarce o carte odată) și greu (întoarce trei cărți simultan).
 • Interfață: Jocul are o interfață simplă și intuitivă, optimizată pentru dispozitive desktop și mobile.
 • Puncte: Jocul îți contabilizează scorul, bazat pe mișcările tale și timpul necesar pentru a finaliza jocul.
 • Dezvoltat de: Google a dezvoltat acest joc ca parte a eforturilor lor de a integra conținut interactiv și distractiv direct în motorul de căutare.
 • Avantaje: Integrându-l direct în rezultatele căutării, Google oferă utilizatorilor un mod rapid și simplu de a se relaxa fără a fi nevoie să descarce o aplicație sau să viziteze un site web anume.
 • Sunet și setări: Jocul include efecte sonore simple pe care le poți activa sau dezactiva. Poți și alege dintre cele două niveluri de dificultate.
 • Design: Ceea ce distinge în mod special Google Solitaire de multe alte versiuni este designul unic al simbolurilor de pe cărți, realizat de un artist.

Reguli de joc Google Solitaire Klondike

Solitaire-ul Google se bazează pe Klondike Solitaire, cea mai cunoscută versiune a jocului. Scopul este să plasezi cărțile în ordine descrescătoare și culori alternative, mutând în cele din urmă toate cărțile în teancurile de bază, începând cu așii și terminând cu regii.

Setări Google Solitaire: Ușor sau Dificil

Google Solitaire îți permite să alegi între un mod ușor și unul dificil. În varianta ușoară, întorci o carte odată, în timp ce în modul dificil, întorci trei cărți simultan.

Cea mai bună strategie

Fiecare joc de solitaire necesită o abordare strategică, iar Google Solitaire nu face excepție. Iată câteva sfaturi:

 • Examinează bine terenul de joc înainte de a face o mutare, pentru a te asigura că nu ratezi opțiuni mai bune.
  Încearcă să dezvălui mai întâi cărțile ascunse.
 • Când ai opțiunea de a muta o carte din teanc sau de a dezvălui o carte ascunsă, adesea este mai bine să optezi pentru ultima opțiune.
 • Utilizează butonul de anulare cu moderație. Deși poate fi tentant, utilizarea excesivă poate slăbi gândirea strategică.

Google Play

Pentru cei care doresc să experimenteze jocul pe dispozitivul mobil, Google Play Store oferă o soluție. Trebuie doar să introduci „google play solitaire download android” în bara de căutare și vei vedea diferite versiuni ale jocului, gata de descărcat și jucat oriunde și oricând dorești.

Istoria Google Solitaire

Înainte ca termenii de căutare precum „solitaire online google” să devină populare, Solitaire a fost un joc de cărți clasic care a distrat generații. Versiunea digitală a Solitaire-ului a devenit populară pentru prima dată când a fost inclusă în primele versiuni ale sistemului de operare Windows. Google a recunoscut popularitatea sa durabilă și a decis în 2016 să-l integreze în motorul lor de căutare, astfel încât utilizatorii să poată juca direct după o simplă căutare. Un alt factor care a jucat cu siguranță un rol în această decizie a fost succesul global al Windows Solitaire și, mai târziu, al colecției Microsoft Solitaire. Câteva jocuri cunoscute din această colecție sunt Mahjong Solitaire, Spider Solitaire și Freecell, pe care îl oferim noi

Întrebări frecvente